Menu

Lång sex oskyddad

lång sex oskyddad

Du har med största sannolikhet inte några ägglossningar längre och bör kunna ha oskyddat sex. Det kan hända just innan menopaus (då äggstockarna slutar att . Tabletten ska tas så fort som möjligt efter oskyddat samlag. Akut p-piller är inte en preventivmetod som bör användas regelbundet. Läs bipacksedeln noga. Jag vågar inte undersöka mej trots att jag haft oskyddat sex, vad ska jag . hur det går till och hur lång tid det tar innan man får testresultatet?. lång sex oskyddad

Videos

Karkash

Lång sex oskyddad -

Diabetes typ 1 och klimakteriet. Ibland kanske du inte vet så mycket om personen som du har haft sex med. Vid sexuellt överförbara sjukdomar kan det ta mellan ett par dagar och ett par veckor innan infektionen börjar manifestera symptom. Läs mer om hur du ökar dina chanser.

Lång sex oskyddad -

Gå och testa dig om du har haft oskyddat sex och tror att du kan ha fått en könssjukdom. Som med alla antibiotikum är det mycket viktigt att du fullföljer behandlingen. Du har med största sannolikhet inte några ägglossningar längre och bör kunna ha oskyddat sex. Det kan hända just innan menopaus (då äggstockarna slutar att . Hur lång tid man kan ha klamydia utan symtom vet man inte säkert. Sjukdomen kan överföras genom oskyddat sex (se högerspalt). Om man fått klamydia ska man därför lämna uppgifter om sina sexpartners till sin. Jag har haft oskyddat sex men en person jag träffade i sommras. Det kan verkligen vara farligt att gå obehandlad under en längre tid med en sådan här.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

0 thoughts on “Lång sex oskyddad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *